T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YALOVA / ALTINOVA - Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çavuşçiftliği Mevkii Altınova/YALOVA
Vizyon
Öğrencilerin her türlü farklılıklarına saygı duyan ve bu farklılıkları dikkate alınarak öğrenmeyi yönlendiren herkesin kendine özgü birer birey oldugunu ve buna göre egitilmesi gerektigini kabul eden ögretenlere sahip olmak. - Ders disi etkinliklerin desteklenen ögrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini gelistirmek,bunlara bagli olarak saglikli ve uyumlu birer kisilik özelligi kazanmalarina saglamak ve ögrencilerin çagdas insan profiline ulastirmak. - Çocuklarinin egitiminin destekleyen sürekli okul ile işbirligi içinde çalisan velilere sahip olmak. - Eğitimle ilgili olan herkesin gelisim için sürekli çaba harcadigi teknolojik gelişmelerden yararlandigi ögrenci psikolojisine göre hareket ettigi bir yapiya iyi donanimli bir binaya sahip olmaktir.
Misyon
- Ögrencilere ilgi ve yetenekleri dogrultusunda egitim vermek ve onlari meslek bilgileri ile donatarak iş sektöründeki ara eleman ihtiyacini karsilamak. - Görev sorumluluk bilincine sahip,dengeli ve sağlikli ,hür bilimsel düsünen,teknolojik gelismelerden haberdar bireyler yetistirmek. - Okul personeli olarak işbirligi içinde çalisan,ögretmenler olarak ögrencilerin egitimine kendilerini adamiş,yenilikleri takip eden iletisim becerileri gelismis sürekli ögrenen ve kendilerine destek veren bir yönetici kadrosuyla çalismak. - Genis bir dünya görüsüne sahip,insan haklarina saygili,girisimci birer vatandas olarak ögrencileri yetistirmektir.
Öğretim Şekli :Normal
Ders Başlama Sabah: 08.30 Ders Bitiş : 17.15
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
0 - -
Ulaşım
Okulumuz İzmit-Bursa karayoluna 200 metre olup, ulaşım bu güzergahta çalışan dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Yalova /Altınıva Çavuşçiftliği Mevkii
İl Merkezine 15 Km, İlçe(Altınova) Merkezine 4 Km´dir.
9. sınıfa her yıl 136 öğrenci almaktayız.