Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://tgasaltinovadenizcilikmtal.meb.k12.tr
Adres : Çavuşçiftliği Köyü Devlet Yolu Üstü Mah. No 286 Altınova/YALOVA
VİZYON : Öğrencilerin her türlü farklılıklarına saygı duyan ve bu farklılıkları dikkate alınarak öğrenmeyi yönlendiren herkesin kendine özgü birer birey oldugunu ve buna göre egitilmesi gerektigini kabul eden ögretenlere sahip olmak. - Ders disi etkinliklerin desteklenen ögrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini gelistirmek,bunlara bagli olarak saglikli ve uyumlu birer kisilik özelligi kazanmalarina saglamak ve ögrencilerin çagdas insan profiline ulastirmak. - Çocuklarinin egitiminin destekleyen sürekli okul ile işbirligi içinde çalisan velilere sahip olmak. - Eğitimle ilgili olan herkesin gelisim için sürekli çaba harcadigi teknolojik gelişmelerden yararlandigi ögrenci psikolojisine göre hareket ettigi bir yapiya iyi donanimli bir binaya sahip olmaktir.
MİSYON : - Ögrencilere ilgi ve yetenekleri dogrultusunda egitim vermek ve onlari meslek bilgileri ile donatarak iş sektöründeki ara eleman ihtiyacini karsilamak. - Görev sorumluluk bilincine sahip,dengeli ve sağlikli ,hür bilimsel düsünen,teknolojik gelismelerden haberdar bireyler yetistirmek. - Okul personeli olarak işbirligi içinde çalisan,ögretmenler olarak ögrencilerin egitimine kendilerini adamiş,yenilikleri takip eden iletisim becerileri gelismis sürekli ögrenen ve kendilerine destek veren bir yönetici kadrosuyla çalismak. - Genis bir dünya görüsüne sahip,insan haklarina saygili,girisimci birer vatandas olarak ögrencileri yetistirmektir.
BAŞARILAR : -

Saatler : Ders Başlama Sabah: 08.30 Ders Bitiş : 16.50
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis : İsteyen öğrencilerimiz için özel servisler mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuz İzmit-Bursa karayoluna 200 metre olup, ulaşım bu güzergahta çalışan dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yalova /Altınıva Çavuşçiftliği Mevkii
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 15 Km, İlçe(Altınova) Merkezine 4 Km´dir.
Kontenjan Bilgileri : 9. sınıfa her yıl 136 öğrenci almaktayız.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :